Evigt minde af din bedste ven 🤩 Ændring af design til du er 100% tilfreds 🎯
SPAR 20% PÅ VORES SORT/HVID BILLEDER - UDLØBER TIRSDAG
FRI FRAGT

Om Os

Plakater som minder

FurryPoster er en lokal dansk virksomhed grundlagt i september 2020 i Aarhus. Vi grundlagde virksomheden, da vi er vilde med alle kæledyr og gerne vil tilbyde vores målgruppe i Danmark muligheden for at forevige deres bedste venner. Ofte er billeder af ens kæledyr noget man har gemt i kamerarullen på mobilen og desværre derfor sjældent ser på. Vi har derfor specialiseret os i at lave moderne og stilede plakater, der er med til at forevige din bedste ven netop, som du gerne vil have ham/hende til at fremstå.

Vi tilbyder derfor simple og rene designs med pæne baggrunde samt stilistiske trærammer i et smalt, skandinavisk design, der passer ind i alle rum (men din kæledyrsplakat vil selvfølgelig skille sig ud alligevel) ud fra dit eget foto. 

 

Kunden over alt andet

Hos FurryPoster er kunden altid i centrum, og vi gør derfor alt vi kan for at få 100% tilfredse kunder. Du skal være tryg, når du handler hos FurryPoster. Derfor tilbyder vi helt exceptionelt gratis revisioner uanset hvilket produkt, du køber. Det betyder, at vi tilføjer, ændrer eller prøver alle de ting i designet, som du har lyst til! Du er derfor ikke bundet af de designvalg, du foretager dig ved køb, og før du har set det endelige design.

Har du andre særlige ønsker, gør vi alt for at opfylde dem - efterlad blot en kommentar i 'Note'-boksen lige før du betaler. Er du i tvivl om noget? Skriv endelig til os på support@furryposter.dk - vi svarer altid samme dag. 

 

Plakat med hund og hest