Evigt minde af din bedste ven 🤩 Ændring af design til du er 100% tilfreds 🎯
SPAR 20% PÅ VORES SORT/HVID BILLEDER - UDLØBER TIRSDAG
FRI FRAGT

Fragt og forsendelse

Hos FurryPoster har vi aftaler med flere fragtleverandører. Dette sikrer, at du altid vil kunne afhente din pakke i nærheden af dig eller få den leveret direkte til din adresse. 

Priserne for fragt starter ved 39,00 kr. for køb under 799,-.
Ved køb over 799,- er fragten dog gratis, hvis du vælger at få leveret til en pakkeshop/et servicepoint. Ved levering direkte til hjemmet bliver der tillagt et gebyr på 10,- ved køb over 799,-.

Hvert et køb af en plakat af dit dejlige kæledyr bliver specialdesignet af en af vores designere. Der er jævnfør købsloven ikke fortrydelsesret på køb af specialfremstillede varer. Hos FurryPoster vil vi dog gerne sikre os, at du ikke fortryder, og der er derfor afsat et tidsrum på 12 timer, hvor du stadig kan fortryde dit køb. Herefter vil vores designere gå i gang med at designe din plakat efter dine ønsker.

Da der netop er tale om specialfremstillede varer, er leveringstiden også lidt længere, end du måske er vant til ved køb af ikke-specialfremstillede varer, og vi tilbyder en leveringstid på 4-8 hverdage. Vi bestræber os altid på at fremskynde denne process (dog uden at gå på kompromis med kvalitet), så du kan få dit kæledyrsportræt så hurtigt som muligt. Venligst bemærk at leveringstiden også afhænger af antallet af revisioner.

 

Bemærk: Vi leverer kun i Danmark